Przepis na : kolacja
To jest jedno z ulubionych dań w naszej rodzinie. Polecam bardzo jest pyszne. Przygotowanie grzybów – grzyby umyć i pokroić w plasterki, Cebulę obrać i pokroić drobno. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić posiekaną cebulkę i smażyć aż cebulka lekko zmieni kolor. Następnie dodać grzyby i smażyć aż woda z grzybów wyparuje. Doprawić solą i pieprzem, wlać śmietanę i podgrzewać aż nadmiar płynu wyparuje. Wsypać posiekany koperek, wymieszać. Zdjąć z ognia i przestudzić. Przygotowanie piersi kurzych – piersi ku... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl