
Przepis na : kolacja
To danie w całości przygotował mój syn Artur. Ja tylko spisywałam co wszystko dodawał i jak to robił. Było pyszne, nie mogliśmy przestać jeść . jest to duża porcja,Pięć dorosłych osób naje się do syta. Krewetki umyć i dokładnie odcedzić, mule umyć za pomocą drapaka. Jeśli któraś muszelka będzie otwarta to puknij w muszelkę. Jeśli się zamknie to oznacza że jest dobra, ale gdyby się nie zamknęła to należy ją wyrzucić. Homara umyć i osuszyć, przegrzebki również umyć i osuszyć. Skropić owoce morza sokiem z cyt... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl