
Przepis na : kolacja
Taka sałatka jest idealna na imprezy, można ją przygotować wcześnie. Bardzo prosta i szybka w wykonaniu. Ziemniaki dokładnie umyć i ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Nie mogą się rozgotować. Obrać ze skórki, przekroić na pół, wrzucić do miski. Ostudzić. Fasolkę szparagową umyć, odcedzić, odciąć końcówki i przekroić na pół. Można zrobić pół na pół z żółtą fasolką. Będzie bardziej kolorowa. Zimną fasolkę dodać do ziemniaków. Przygotowanie sosu – czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Do miseczki d... czytaj dalej...

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl