Przepis na : obiad
Wyjątkowe połączenie smaków zaskoczy najbardziej wybredne podniebienia. Świetna dla osób dbających o zdrowie i figurę (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki Porcja dla 2 osób rukola, 1 op. gruszka świeża, 1 szt. ser Camembert, 1 op. 120 dag orzechy włoskie łupane, 150 g oliwa z oliwek, 10 łyżeczek miód, 2 łyżeczki sok z cytryny, 2 łyżeczki sok z granata lub malinowy, 2 łyżeczki (opcjonalnie) sól i pieprz, do smaku Wykonanie Rukolę myjemy i osuszamy. Rozkładamy na talerzach. Orzechy wło...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...