Paszteciki z kapustą i grzybami

Paszteciki z kapustą i grzybami

Paszteciki z kapustą i grzybami to nasza obowiązkowa pozycja na wigilijnym stole. Takie paszteciki wyśmienicie smakują w towarzystwie barszczu czerwonego. Po upieczeniu są mięciutkie i bardzo puszyste. Paszteciki możemy zrobić z dowolnym farszem, ponieważ przepis na ciasto jest bardzo uniwersalny. Możemy zatem przygotować paszteciki z kapustą kiszoną i grzybami , z mięsem lub z pieczarkami. U nas w domu paszteciki goszczą na stole nie tylko podczas kolacji wigilijnej, ale także jako przekąska imprezowa np. po...

Czytaj dalej na blogu Gotuj z Prezesem

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

Bartek Prezes

Lubimy gotować i dzielić się przepisami

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, paszteciki, kapustą, ciasto, kapusta kiszona, paszteciki z kapustą, paszteciki z kapusta i grzybami, drożdżowe, barszcz czerwony, placki, barszcz, kolacja, śniadania, mak, roladki, pieczarki, przekąski, barszcz wigilijny, paszteciki drożdżowe, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Gotuj z Prezesem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.