Przepis na : śniadanie
Zielony chłodnik z grzankami zimą? A czemu nie! Przygotowałam takie zielone cudo na śniadanie, jest to szybkie śniadaniowe danie, wystarczy mieć świeży szpinak, zimny jogurt, ogórek i sałatę. Bo kto powiedział, że chłodniki muszą być jedynie z botwinki? Albo, że chłodniki jada się tylko latem! Nic błędnego, ja regularnie cały rok pijam zimny kefir, czy jogurt, można je jedynie urozmaicać robiąc koktajle lub chłodniki dodając świeże warzywa lub owoce, następny w kolejce będzie burak, z którego zrobię koktajl... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci