
Vol-au-vent jajka z ciasta francuskiego z budyniem i truskawkami upieczone w airfryer. Jajka z ciasta francuskiego z budyniem i truskawkami będą idealne na Wielkanoc. Finger Food to wszelakie przekąski „na jeden kęs” zarówno wytrawne jaki na słodko vol-au-vent , tartinki , koreczki, kanapeczki , roladki i wszelkie inne różności. W lodówce zawsze mam ciasto francuskie. Jest niezawodne gdy zaskoczą nas goście. W krótkim czasie można z niego przygotować prawdziwe smakołyki zarówno na słodko jak i wytrawnie. Na b... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci