Gdy przychodzi lato to Polska grillem stoi, gdyż dla większości Polaków nie ma nic lepszego niż wekend spędzony przy grillu z rodziną lub znajomymi .Grillowanie to dla większości wspaniała zabawa, która łączy wszystkie pokolenia. Dla tych, którym nie chce się rozpalać grilla, albo nie są jego fanami, ale uwielbiają smażoną kiełbasę proponuję przygotowanie nacinanych kiełbasek i usmażenie ich na patelni razem z cebulą. Charakterystycznego smaku tej smażonej kiełbasie dodaje wędzona papryka i tymianek. Smażo... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci