Zbieracie grzyby? My bardzo lubimy chodzić z Piotrem do lasu, zbieramy grzyby, a przy okazji mamy spacer. Kurek jest pełno w lesie. Prawdziwki i podgrzybki zawsze suszymy suszarce do grzybów. Czy można sobie wyobrazić świąteczny stół bez potraw z grzybami? Nie nie ma w tej chwili grzybów jeszcze tyle, aby opłacało się wyciągnąć suszarkę, trzeba wykorzystać więc świeże grzyby. Zupa grzybowa z grzankami to pyszna, aromatyczna propozycja na późno letni i jesienny obiad. Składniki: 250 g prawdziwków i podgrzybków... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci