Jak wiadomo wszem i wobec w sklepie można kupić wszystko, a pasztetów taki wybór, że ho ho....to po co samemu robić??, a no po żeby wiedzieć co w nim jest!. Dajemy to co sami chcemy, doprawiamy po swojemu i nie traktujemy naszego pasztetu polepszaczami smaku i innymi E-podobnymi. Dużo forma 24x14x7 cm jak wychodzi z tego przepisu wystarcza na kilka dni, można też nasz wyrób po porcjować i zamrozić, a więc nie szukać wymówek tylko piec pasztety w domu :). Przepis podaję w taniej wersji z samych wątróbek, a jeśli... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Inspiruje mnie to co nowe i czego jeszcze nie znam. Smakuję, gotuję... i już nie mówię „nigdy”...