Przepis na : obiad
Coś dla amatorów pysznych zdrowych ryb.Krótki czas przygotowania i pieczenia a efekt wspaniały.Do podania na obiad i na kolację. Dzięki wysokiej temperaturze pieczenia skórka jest chrupiąca ,a środek ryby aksamitny,delikatny rozpływający się w ustach. Proporcje na 1 dużego pstrąga Pstrąg (świeży wypatroszony) sok z cytryny 3 łyżki gruby plaster cytryny czosnek 1 duży ząbek 3 solidne łyżki posiekanej zielonej pietruszki lub koperku 3 łyżki masła sól pieprz opcjonalnie szczypta płatków chili Pstrąga dokładnie myje... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...