Do czego syrop z karobu? Do czego syrop z karobu? W dzisiejszym artykule przyjrzymy się syropowi z karobu i dowiemy się, do czego może nam on posłużyć. Syrop z karobu jest naturalnym słodzidłem, które jest coraz bardziej popularne w kuchni i przemyśle spożywczym. Jego unikalne właściwości sprawiają, że może być używany w różnych celach. Przeanalizujemy te zastosowania i dowiemy się, dlaczego warto rozważyć dodanie tego syropu do naszej diety. 1. Zamiennik cukru Syrop z karobu jest doskonałym zamiennikiem cukru. Ma s...
Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.
Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.