Czego nie można kisić? Czego nie można kisić? W dzisiejszym artykule przyjrzymy się tematowi „Czego nie można kisić?” i postaramy się odpowiedzieć na to pytanie w sposób jak najbardziej kompleksowy. Przedstawimy różne aspekty tego zagadnienia, aby zapewnić czytelnikom pełne zrozumienie tematu. Definicja kiszenia Zanim przejdziemy do omawiania tego, czego nie można kisić, warto najpierw zdefiniować, czym tak naprawdę jest kiszenie. Kiszenie to proces fermentacji, w którym mikroorganizmy, takie jak bakterie... czytaj dalej...
Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.
Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.