Szparagi zapiekane pod beszamelem
Szparagi zapiekane pod beszamelem
Szparagi, temat bardzo wdzięczny wiosną ale jak każde warzywo ma swoich zwolenników i przeciwników. Szparagi poza tym, że są po prostu pyszne, można je przygotować na wiele sposobów, o czym się przekonacie sami. Są skarbnicą witamin i składników mineralnych. Zawierają sporo kwasu foliowego, witaminy C i E oraz beta-karotenu a także wapń, fosfor, potas, asparagina i błonnik. To niesamowite, że jedząc warzywa a głównie to jedno warzywo wzmacniamy kondycję kości, zębów, skóry, włosów, paznokci czy też ws... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni
Autor
Angelika Kasiak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szparagi, sosy, sos beszamelowy, bez pieczenia, zupa, przekąski
Inne przepisy z Życie zaczyna się w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję