Makaron w sosie z podgrzybków, polędwiczka wieprzowa, puder z suszonych podgrzybków

Makaron w sosie z podgrzybków, polędwiczka wieprzowa, puder z  suszonych podgrzybków

Makaron w sosie z podgrzybków, polędwiczka wieprzowa, puder z suszonych podgrzybków

Sezon grzybowy trwa więc kontynuujemy dania na bazie grzybów, świeże, suszone czy mrożone można przyrządzać na różne sposoby. W sosie grzybowym lub maślanym kruchym cieście  w pełni rozwiną swój aromat.  Do sosu grzybowego możemy użyć zarówno świeżych jak i suszonych grzybów.  Jeśli lubisz delikatny smak, wybierz grzyby świeże, jeśli bardziej intensywny, wybierz grzyby suszone. Taki sos to doskonały dodatek do wielu dań mięsnych i makaronowych. Składniki: 500 polędwiczki wieprzowej 300 gram mrożonych ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.