Makaron w sosie z podgrzybków, polędwiczka wieprzowa, puder z suszonych podgrzybków
Makaron w sosie z podgrzybków, polędwiczka wieprzowa, puder z suszonych podgrzybków
Sezon grzybowy trwa więc kontynuujemy dania na bazie grzybów, świeże, suszone czy mrożone można przyrządzać na różne sposoby. W sosie grzybowym lub maślanym kruchym cieście w pełni rozwiną swój aromat. Do sosu grzybowego możemy użyć zarówno świeżych jak i suszonych grzybów. Jeśli lubisz delikatny smak, wybierz grzyby świeże, jeśli bardziej intensywny, wybierz grzyby suszone. Taki sos to doskonały dodatek do wielu dań mięsnych i makaronowych. Składniki: 500 polędwiczki wieprzowej 300 gram mrożonych ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni
Autor
Angelika Kasiak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, polędwiczki, polędwiczka, sosy, makaron, makarony, spaghetti, polędwiczki wieprzowe, ciasto, ciastka kremówki, dania mięsne, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, polędwiczki w sosie, sos spaghetti, ciasto z kremem
Inne przepisy z Życie zaczyna się w kuchni
Dodaj komentarz