Domowy twaróg

Domowy twaróg

Domowy twaróg

               Twaróg robiłam pierwszy raz i przekonałam się, że to nie jest w cale takie trudne. Wystarczy zdobyć świeże mleko (niepasteryzowane)od krówki, poczekać 3 dni aż się zsiądzie i można działać. Do wykonania miałam tylko 600 ml, ponieważ w razie gdyby mi nie wyszło, nie zmarnowałabym tyle pysznego mleka. Domowy twaróg Składniki: świeże mleko krowie. Rekwizyty: garnek z dość grubym dnem; gaza; sitko. Zaczynamy.               &nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie na widelcu

Autor

Labbra RosaLabbra Rosa

Dziewczyna zmagająca się z rzeczywistością umilając każdy dzień zdrowym jedzeniem oraz ćwiczeniami. Zajmująca się hobbistycznie dietetyką oraz fotografią żywności, odkrywająca nowe smaki :-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

twaróg, kanapka, kanapki, koktajle, krówka, chleb

Inne przepisy z Życie na widelcu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.