ZUPA GULASZOWA Z WOŁOWINĄ I CZERWONĄ FASOLĄ

ZUPA GULASZOWA Z WOŁOWINĄ I CZERWONĄ FASOLĄ

ZUPA GULASZOWA Z WOŁOWINĄ I CZERWONĄ FASOLĄ

Zupa gulaszowa z wołowiną i czerwoną fasolą poleca się na obiad w chłodne dni. Jest aromatyczna, gęsta, rozgrzewająca, pełna mięsa wołowego i warzyw. Przepis jest bardzo prosty, idealny dla miłośników mięsnych dań. Zazwyczaj taką zupę przygotowuję w większej ilości i zamykam w słoiki. Podobnie jak bigos i niektóre inne zupy tak i ta najlepsza jest następnego dnia, kiedy dobrze przejdzie wszystkimi smakami warzyw i mięsa.  Zupa gulaszowa z wołowiną i czerwoną fasolą - składniki: * około 500 g dobrej jakości ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.