Szybki, wilgotny piernik przełożony powidłami śliwkowymi z czekoladową polewą. Pyszny, delikatny i puszysty. Piernik ten można upiec nawet na ostatnią chwilę, jest gotowy do krojenia praktycznie od razu po upieczeniu. Swoją świeżość zachowuje bardzo długo, więc można go również upiec na kilka dni przed świętami. Przełożyć powidłami, oblać czekoladową polewą i włożyć w szczelnie zamknięte pudełko. Kto się skusi na taki piernik? Składniki na piernik: * 7 jajek * 3/4 szklanki cukru * 1 szklanka miodu (użyłam m... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...