MIGDAŁOWA BABKA Z DODATKIEM SERKA MASCARPONE

MIGDAŁOWA BABKA Z DODATKIEM SERKA MASCARPONE

MIGDAŁOWA BABKA Z DODATKIEM SERKA MASCARPONE

Pyszna i bardzo prosta w wykonaniu babka o cudownym migdałowym aromacie. Podczas pieczenia w całym domu unosi się zapach migdałowy, babka dość mocno rośnie, jest wspaniała, wilgotna i maślana. Doskonała do filiżanki kawy lub herbaty. Swoją świeżość (oczywiście odpowiednio przechowana) zachowuje nawet do 3- 4 dni po upieczeniu. Ten przepis cieszy się popularnością wśród mojej rodziny i przyjaciół, więc dzielę się nim również z Wami :) Składniki: * 200 g masła * 200 g cukru * 6 jajek * 90 ml mleka * 250 g se... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.