Truskawkowy budyń jaglany

Truskawkowy budyń jaglany

Truskawkowy budyń jaglany

Przepis na : śniadanie

Ta kremowa masa widoczna na zdjęciu powinna być już wystarczająca, aby zachęcić Was do przygotowywania jaglanych wersji budyniu. Ja tym razem zrobiłam wariant owocowy, a dokładnie truskawkowy, który dodatkowo wzbogaciłam porcją masła orzechowego.  Składniki (1 porcja): 50 g kaszy jaglanej  125 ml wody  100 ml mleka 1 łyżka masła orzechowego (użyłam Active od Primavika) 175 g truskawek 2 łyżki erytrytolu  Przygotowanie: Kaszę przepłucz pod bieżącą wodą, następnie podpraż w rondelku, ciągle... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowie na języku :P

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.