Seler naciowy duszony na maśle klarowanym z dodatkiem czosnku i chili to fajny pomysł na dodatek do obiadu. Chrupiący seler podany na ciepło pasuje do mięs duszonych, smażonych, pieczonych oraz potraw z ziemniaków. Możesz podać go także w wersji wege jako kompletne danie: z makaronem, kaszą pęczak lub ryżem. Seler naciowy duszony na maśle smakuje posypany parmezanem i posiekaną natką. Zapraszam po super chrupiący i aromatyczny seler naciowy z chili i natką. SKŁADNIKI: 1 pęczek selera naciowego 1 ząbek czosnku ½ c... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...