Pomidorki i kapary w cieście francuskim

Pomidorki i kapary w cieście francuskim

Pomidorki i kapary w cieście francuskim

Pomidorki i kapary w cieście francuskim na ciągnącym się delikatnie serze w ziołowej oliwie z oliwek. Wspaniała aromatyczna przekąska! Może być podana na ciepło lub zimno, sama lub maczana w dipach. Wybierzcie sami, tak jak warzywa, które dowolnie można wrzucić na takie ciasto, w zależności od upodobań. Składniki: 1 płat ciasta francuskiego kilka plasterków żółtego sera kolorowe pomidorki koktajlowe kapary oliwa z oliwek suszona natka pietruszki, estragon, świeżo zmielony pieprz Przygotowanie: Ciasto rozkładamy, kroi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Autor

AnKa blog

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasto francuskie, ciasto francuskie, francuskie, przekąska, dipy, przekąski, przekąski na ciepło, bez pieczenia, ciasto na zimno, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, suszone pomidory

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.