Kokosanki na dwa sposoby

Kokosanki na dwa sposoby

Kokosanki na dwa sposoby

Kokosanki to lekkie, wręcz jakby piankowe ciasteczka z ubitych na sztywno białek i wiórków kokosowych, idealne do kawy. Jeśli zamkniemy je w szczelnym pojemniku możemy cieszyć się nimi przez kolejny tydzień. Co oznacza, że warto zrobić więcej, zamknąć i zaprosić gości:) Lekko zmodyfikowany przepis z książki Ani Starmach Pyszne 25 - uwielbiam tę i inne książki z tej właśnie serii. Każde danie jest proste, szybkie w przygotowaniu, smaczne i niedrogie, a sama książka ładnie wygląda, zdjęcia przejrzyste, opisy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Ania K.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasteczka, kokosowe, ciasteczka kokosowe, ciasto, bez pieczenia, kruche ciasteczka, ciasto kokosowe, proste i szybkie ciasto, proste ciasto, szybkie ciasto, szybkie ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta z masa, kruche ciasta, kruche ciasto, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.