Kokosanki to lekkie, wręcz jakby piankowe ciasteczka z ubitych na sztywno białek i wiórków kokosowych, idealne do kawy. Jeśli zamkniemy je w szczelnym pojemniku możemy cieszyć się nimi przez kolejny tydzień. Co oznacza, że warto zrobić więcej, zamknąć i zaprosić gości:) Lekko zmodyfikowany przepis z książki Ani Starmach Pyszne 25 - uwielbiam tę i inne książki z tej właśnie serii. Każde danie jest proste, szybkie w przygotowaniu, smaczne i niedrogie, a sama książka ładnie wygląda, zdjęcia przejrzyste, opisy ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...