Jak ugotować dobry rosół?

Jak ugotować dobry rosół?

Jak ugotować dobry rosół?

Rosół domowy uczy cierpliwości niewątpliwie Długo gotowany na wolnym ogniu, tak by lekko mrugał, z dobrych składników, dopieszczony dobrym mięsem, z gałązką lubczyku lub natki smakuje wyjątkowo. Każda gospodyni wie najlepiej jak przygotować rosół swoim domownikom, z czym podawać, kiedy smakuje najlepiej. Zupa ta, choć przygotowywana z tradycyjnych składników, podobnie jak sałatka jarzynowa z każdej ręki smakuje inaczej, ot! cała magia kuchni. Rosół kojarzy mi się z domem rodzinnym, imprezami okolicznościowymi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Autor

AnKa blog

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rosół, mięso, makaron, kluski, zupa, ziemniaki, sosy, sałatki, sałatka, obiad, kurczak, udka , sałatka jarzynowa, kaczki, ryż, marchewka, kapustą, potrawka, udka z kurczaka, zupa jarzynowa, kurczak z makaronem, kurczak z ryżem, potrawka z kurczaka, sałatka z kurczakiem, sos pomidorowy, sałatka z selerem, zupa pomidorowa, salatka z makaronem, sałatka z ryżem, sałatka warzywna

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.