Jak ugotować dobry rosół?

Jak ugotować dobry rosół?

Jak ugotować dobry rosół?

Rosół domowy uczy cierpliwości niewątpliwie Długo gotowany na wolnym ogniu, tak by lekko mrugał, z dobrych składników, dopieszczony dobrym mięsem, z gałązką lubczyku lub natki smakuje wyjątkowo. Każda gospodyni wie najlepiej jak przygotować rosół swoim domownikom, z czym podawać, kiedy smakuje najlepiej. Zupa ta, choć przygotowywana z tradycyjnych składników, podobnie jak sałatka jarzynowa z każdej ręki smakuje inaczej, ot! cała magia kuchni. Rosół kojarzy mi się z domem rodzinnym, imprezami okolicznościowymi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Autor

AnKa blog

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rosół, mięso, kluski, makaron, zupa, sosy, ziemniaki, por , potrawka, kapustą, ryż, kaczki, sałatka jarzynowa, udka , kurczak, obiad, sałatka, sałatki, marchewka, udka z kurczaka, zupa jarzynowa, kurczak z makaronem, kurczak z ryżem, potrawka z kurczaka, sałatka z kurczakiem, sos pomidorowy, sałatka z selerem, zupa pomidorowa, sałatka z kurczakiem i makaronem, salatka z makaronem

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.