Carpaccio z łososia, jajek i kiełków rzodkiewki

Carpaccio z łososia, jajek i kiełków rzodkiewki

Carpaccio z łososia, jajek i kiełków rzodkiewki

Przepis na : śniadanie

Zdrowa, aromatyczna i lekka przekąska w ciągu dnia lub idealne śniadanie i kolacja. Do tego ulubione pieczywo lub ciepły tost. Do tego wszystkiego proste, szybkie i smaczne. Przygotowanie nie zajmuje wiele minut. Jedyny czas oczekiwania to ugotowanie jajek na twardo. Do dzieła! Mmm...i smacznego:) Składniki: opakowanie łososia wędzonego - plastry na zimno 120 g garść kiełków - ja użyłam kiełków rzodkiewki, mogą być oczywiście inne, te dodają lekkiej pikanterii daniu 2 jajka ugotowane na twardo świeżo zmiel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.