Kotlety schabowe zapiekane z warzywami

Kotlety schabowe zapiekane z warzywami

Kotlety schabowe zapiekane z warzywami

Przepis na : obiad

Urozmaiciłam troszkę zwykłe schabowe i przemyciłam w tym daniu trochę warzyw:) Delikatnie obsmażone kotlety schabowe pokryte są pierzynką z pora i marchewki oraz odrobiny ketchupu i majonezu. nawet mój synek, który nie jest wielbicielem warzyw zjadł podwójną porcję! Składniki:  1/2 kg schabu bez kości,  2 marchewki,  por,  2 łyżki pikantnego ketchupu,  2 łyżki majonezu czosnkowego Kętrzyńskiego ,  sól, pieprz,  olej do smażenia. Wykonanie Mięso umyć, osuszyć i podzielić na pl... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z miłości do słodkości

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.