Dzisiaj przepisik na keks. Taki prawdziwy, z dużą ilością bakalii i to nieopadniętych. Bo jak sami wiecie w keksie bakalie lubią opadać. Nie z tym przepisem... Składniki: 1 kostka margaryny 20 dag cukru 2 opakowania cukru waniliowego 4 jajka 50 dag mąki 8 łyżek mleka szczypta soli 4 łyżeczki proszku do pieczenia 60 dag bakalii Wykonanie: Margarynę utrzeć z cukrem i jajkami. Odłożyć 4 łyżki mąki. Resztę wymieszać z solą, cukrem waniliowym i proszkiem do pieczenia i dosypywać do margaryny, nadal miksowa... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...