Jej przygotowanie zajmuje kilka chwil,a efekt przechodzi oczekiwania. Dodatek warzyw i sera bardzo fajnie wzbogaca smak karkówki. Idealne danie na niedzielny obiad Składniki: 1 opakowanie 40 dg mieszanki warzywnej włoskiej 8 plastrów karkówki 20 dag żółtego sera w kawałku 8 łyżek majonezu 8 lyżek keczupu sól,pieprz Wykonanie: Kotlety rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Warzywa odmrażamy, osączamy na sicie.Ser tarkujemy. Kotlety układamy na blaszce, zapiekamy ok 15 minut. Po tym czasie wyjmuj... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...