Wegetariański bigos z kapusty pekińskiej z suszoną śliwką i grzybami

Wegetariański bigos z kapusty pekińskiej z suszoną śliwką i grzybami

Wegetariański bigos z kapusty pekińskiej z suszoną śliwką i grzybami

Przepis na : obiad

Uwielbiam kombinować z tego co mam w lodówce i łączyć ze sobą smaki nieoczywiste. Tak właśnie powstał pyszny i wyjątkowy wegetariański ,ale dość mocno wyrazisty bigos. Można go zjeść samodzielnie lub jako dodatek. Smakuje tak na ciepło, jak na zimno. Składniki kapusta pekińska garść suszonych grzybów garść suszonych śliwek olej koksoowy do smażenia 1 koncentrat pomidorowy lub jeśli wolisz łagodniejszą wersję- butelka passata rustica z kawałkami pomidorów sól i pieprz do smaku tarta na dużych oczkach marchewk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.