Przystawka z fasoli z pieczoną papryką i suszonymi truflami z nutą mięty

Przystawka z fasoli z pieczoną papryką i suszonymi truflami z nutą mięty

Przystawka z fasoli z pieczoną papryką i suszonymi truflami z nutą mięty

Przepis na : obiad

Fasola w naszej kuchni zajmuje szczególne miejsce. Dania z fasoli nie są skomplikowane, smakują tak na zimno, jak na ciepło chyba każdemu. Można je zjeść na obiad lub podać gościom z grzankami i winem. Fasola zawsze się sprawdzi.  Fasola ma wiele twarzy i smakuje zawsze inaczej i u każdego wybornie! Dziś u mnie wyjątkowe danie. Fasola jako przystawka , chrupiąca ,z prawdziwym wulkanem smaków, których koniecznie musicie doświadczyć! Istnieje wiele odmian fasoli, ale moją ulubioną jest Fasola Piękny Jaś Ka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję