Pomidorowa – krem na żeberkach z Parmigiano Reggiano DOP

Pomidorowa – krem na żeberkach z Parmigiano Reggiano DOP

Pomidorowa – krem na żeberkach z Parmigiano Reggiano DOP

Przepis na : obiad

Zapraszam wszystkich na przepyszną i oryginalną pomidorówkę. Przyznam ,że gotuje się nieco dłużej, ale smak wynagradza wszystko. Zupa jest zdrowa, pełna słońca i aromatyczna. Dla wielbicieli wakacji i makaronu- idealna! Szczypta Dolce Vita przyprawi rumieńców każdemu! Do dzieła! Składniki 2 butelki PASSATA CLASSICA ŁOWICZ 400 g mięsnych żeberek wieprzowych czerwona cebula 2 ząbki czosnku oliwa z oliwek 5 daktyli garść listków bazylii 2 cm świeżego kłącza imbiru pół łyżeczki kurkumy pół łyżeczki curry sól himalaj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.