Saltimbocca alla romana – przepyszna cielęcina po rzymsku

Saltimbocca alla romana – przepyszna cielęcina po rzymsku

Saltimbocca alla romana – przepyszna cielęcina po rzymsku

Prostota kuchni włoskiej polega na tym, że w niewielkim czasie można osiągnąć spektakularny efekt. Saltimbocca wpisuje się idealnie w tą definicję. Wielokrotnie już o tym pisałam, że kocham włoską kuchnię. Chcę Wam udowodnić, że ta kuchnia warta jest kochania. Bo jeśli się ją dobrze pozna, to można mieć pewność, że uczucie zostanie odwzajemnione w postaci zachwycających doznań smakowych oraz […] Artykuł Saltimbocca alla romana – przepyszna cielęcina po rzymsku pochodzi z serwisu Wiszniówka . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wiszniówka

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.