Przystawka z pieczonego batata z kozim serem z odrobiną oliwy i miodu
Przystawka z pieczonego batata z kozim serem z odrobiną oliwy i miodu
Przystawka z pieczonego batata z kozim serem z odrobiną oliwy i miodu Składniki: 1 batat (duży) 100 koziego sera 1 gałązka rozmarynu sól i pieprz do smaku cynamon kurkuma miód oliwa z pierwszego tłoczenia orzeszki piniowe 1 garść dowolnej sałaty Wykonanie: Batat obrać, opłukać, osuszyć, pokroić w plastry. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, skropić oliwą, ułożyć plastry z batata. Oprószyć delikatnie przyprawami oraz rozmarynem, wstawić do nagrzanego pieca do 200 stopni na około 20 minut. Po tym czas... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia
Autor
Jeanne Anna
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sałata, przystawki, przekąski
Inne przepisy z Wino Francja Kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję