Przystawka z pieczonego batata z kozim serem z odrobiną oliwy i miodu

Przystawka z pieczonego batata z kozim serem z odrobiną oliwy i miodu

Przystawka z pieczonego batata z kozim serem z odrobiną oliwy i miodu

Przystawka z pieczonego batata z kozim serem z odrobiną oliwy i miodu Składniki: 1 batat (duży) 100 koziego sera 1 gałązka rozmarynu sól i pieprz do smaku cynamon kurkuma miód oliwa z pierwszego tłoczenia  orzeszki piniowe 1 garść dowolnej sałaty Wykonanie: Batat obrać, opłukać, osuszyć, pokroić w plastry. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, skropić oliwą, ułożyć plastry z batata. Oprószyć delikatnie przyprawami oraz rozmarynem, wstawić do nagrzanego pieca do 200 stopni na około 20 minut. Po tym czas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.