Gruszka z cynamonem duszona w miodzie na białym winie z serem Roquefort

Gruszka z cynamonem duszona w miodzie na białym winie z serem Roquefort

Gruszka z cynamonem duszona w miodzie na białym winie z serem Roquefort

Gruszka z cynamonem duszona w miodzie na białym winie z serem Roquefort Proporcje dla dwóch osób: Składniki: 2 dojrzałe gruszki   3 łyżki miodu   100 ml białego wytrawnego wina   100 g sera Roquefort   2 łyżki ziaren granatu do ozdoby                           Wykonanie:   Gruszki umyć, osuszyć, obrać ze skórki, podzielić na ćwiartki. Na patelni rozpuścić miód, dorzucić przygotowane gruszki, oprószyć je cynamon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.