Łopatka z szynkowaru

Łopatka z szynkowaru

Łopatka z szynkowaru

Bardzo lubię kawałki mięsa w wędlinie więc postanowiłam upiec, a raczej uparzyć łopatkę w moim ulubionym szynkowarze. Część mięsa zmieliłam w maszynce do mięsa, a część pokroiłam w zgrabne kawałeczki. Wyszło pyszne, w dodatku z galaretką, którą bardzo lubimy. Zobaczcie sami! 1 kg łopatki 0,5 szklanki zimnej wody 2 łyżeczki soli 1 łyżeczka majeranku 1 łyżeczka pieprzu czarnego 1 łyżeczka pieprzu ziołowego 1 łyżeczka papryki ostrej 2 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.