Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Z pierogami jest tak, że każdy je kocha, ale nie każdy kocha je robić. Nie każdemu widzi się stać kilka godzin w kuchni lepiąc małe pierożki, które znikną z dużego talerza po kilku godzinach (nawet jeśli zamkniemy je pod kłódką i zatrudnimy stróża do pilnowania, pierogi i tak bardzo szybko znikną). Z pierogami jest tak, że nie zawsze wychodzą. Robione ,,na szybko'' są twarde i nijakie. Jednak czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wegetalerze

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję