Czekoladowo-orzechowe praliny rozpływające się w ustach, a na dodatek bez dodatku cukru! Domowe michałki mają genialny skład, są to w głównej mierze orzeszki ziemne oraz odżywka białkowa, która ma za zadanie związać masę oraz dodać odrobinę słodkości. Dodatkowo chrupiąca czekolada przełamuje delikatne wnętrze. Gorąco polecam wszystkim orzecho- i czekoladomaniakom! Tutaj znajdziecie również przepisy na inne praliny i czekoladki . Przepis na domowe michałki Składniki 3/4 szklanki masła orzechowego (200 g) 2 łyżki... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...