Kulki kokosowo-marchewkowe

Kulki kokosowo-marchewkowe

Kulki kokosowo-marchewkowe

Składniki: marchewka (1 szt.) wiórki kokosowe (100 g) zmielone płatki owsiane (2 łyżki) Czas przygotowania: 15 min. Liczba porcji: ok. 12 kulek Przygotowanie: Wykorzystałam wiórki kokosowe, które pozostały po produkcji mleka kokosowego. Jeżeli ktoś posiada tylko suche wiórki, prosto z opakowania, powinien je wcześniej namoczyć ok. 1 h, a następnie odcedzić. Marchewkę myjemy, obieramy i trzemy na tarce. Dodajemy do namoczone wiórki kokosowe i zmielone płatki owsiane. Wszystko mieszamy. Formujemy niewielkie kulki (... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Weganka gotuje

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.