Cukinie faszerowane po meksykańsku

Cukinie faszerowane po meksykańsku

Cukinie faszerowane po meksykańsku

Cukinie faszerowane po meksykańsku 2016-05-26 22:11:28 Ilość porcji: 3 Cukinia ze względu na walory smakowe i odżywcze, znajduje się na liście 20 warzyw najchętniej uprawianych w naszym kraju. Im młodsza - tym smaczniejsza. Możemy jeść ją na surowo, smażyć kwiaty cukinii, przyrządzać leczo, zapiekanki i piec ciasta. Jest łagodna i neutralna w smaku, dlatego też jest wyśmienitym dodatkiem do rozmaitych warzywnych kompozycji, jak i ciast. W mojej kuchni cukinia zajmuje dość wysokie miejsce. Kilka lat temu po raz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wędrówki po kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Autor

hercik17hercik17

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cukinia, mielone, duszone, pieczarki, mięso, pieczenie, cebula, mięso mielone, czosnek, ser, zupa pomidorowa, fasola, sosy, ciasto, pietruszka, chilli, cukinia faszerowana, ser żółty, fasola czerwona, czerwona fasola, warzywa, papryka, zapiekanka, zapiekanki, słodkie, zapiekanka z cukinii, pieczarki w sosie, mielone pieczarki, sos pomidorowy, kuchnia meksykańska

Inne przepisy z Wędrówki po kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.