Biszkopt na tortownice 24 cm

Biszkopt na tortownice 24 cm

Biszkopt na tortownice 24 cm

Niezawodny i najlepszy przepis na domowy biszkopt do tortu. Bez dodatku proszku do pieczenia, nic nie opadający. Składniki 8 łyżek mąki pszennej 8 jajek 8 łyżek cukru 1 cukier waniliowy Przygotowanie Białka ubić na sztywną pianę, dosypując stopniowo cukier i cukier waniliowy. Cały czas ubijając, dodawać po jednym żółtku. Wsypać mąkę i delikatnie wymieszać, aż składniki się połączą. Piec w 180°C (funkcja góra-dół) do suchego patyczka. Autor przepisu: Arvede Artykuł Biszkopt na tortownice 24 cm pochodzi z serw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.