Pieczeń z mięsa mielonego
Pieczeń z mięsa mielonego
Bardzo często robię pieczone mięsa jako pieczeń obiadową lub jako domową wędlinę na kanapki. Ale zawsze były to pieczenie w całości, z jednego kawałka mięsa, zamarynowane w przyprawach, lub nafaszerowane ziołami lub pieczarkami i upieczone. Nigdy natomiast nie robiłam pieczeni z mięsa mielonego na kanapki, więc postanowiłam ją w końcu upiec. Przeważnie spotyka się takie pieczenie z jajkiem gotowanym na twardo i nazywa się ona wtedy pieczenią rzymską. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ja jedn... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Waniliowe Improwizacje
Autor
Ewa Gronczewska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, tarta, karkówka, schab, bułki, karkówka pieczona, pieczona karkówka, pieczarki, mielone, kanapki, pieczona szynka, schab gotowany, mięso mielone, surówka, szynka, ziemniaki, pieczone ziemniaki, szynka gotowana, jajka faszerowane
Inne przepisy z Waniliowe Improwizacje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję