Pieczeń z karkówki

Pieczeń z karkówki

Pieczeń z karkówki

Dziś kolejny pomysł na domową wędlinę, a dokładnie przepis na pieczeń z karkówki. Taka karkówka może być podana na gorąco, jako danie obiadowe, pokrojona w grube plastry, lub na zimno jako domowa wędlina, krojona w cienkie plasterki. Pieczeń wychodzi soczysta i mięciutka. Skórka jest bardziej przyprawiona, a środek łagodniejszy. U mnie taka wędlina gości dość często. Zachęcam was do skorzystania z przepisu. Oto on: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: karkówka o wadze ok. 1,2kg 1 cebul... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Waniliowe Improwizacje

Autor

Ewa Gronczewska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, karkówka, schab, mielone, karkówka pieczona, pieczona karkówka, schab gotowany, pieczona szynka, dania obiadowe, obiad, szynka, sosy, kanapki, kanapka, szynka gotowana, mięso mielone

Inne przepisy z Waniliowe Improwizacje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.