Karkówka gotowana w musztardzie i majonezie

Karkówka gotowana w musztardzie i majonezie

Karkówka gotowana w musztardzie i majonezie

Karkówka gotowana w musztardzie i majonezie to pyszna domowa wędlina, idealna na kanapki. Taka wędlina jest mięciutka i soczysta. Jest o niebo lepsza niż sztuczne wędliny sklepowe, które smakują tak samo, a różnią się jedynie wyglądem. Oto przepis: stronie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki  ok. 1kg karkówki wieprzowej 1 łyżka soli 1 cebula 1 łyżeczka przyprawy do mięsa wieprzowego 1 listek laurowy 3 ziela angielskie kilkanaście ziaren pieprzu czarnego  1 łyżeczka majeranku... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Waniliowe Improwizacje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.