Zimne cannelloni z mozarellą, ricottą, bakaliami i szynką parmeńską

Zimne cannelloni z mozarellą, ricottą, bakaliami i szynką parmeńską

Zimne cannelloni z mozarellą, ricottą, bakaliami i szynką parmeńską

Przepis na : kolacja

Kuchnia włoska jest bardzo zróżnicowana w zależności od regionu a jedzenie dla Włochów jest bardzo ważne,   potrafią godzinami przebywać w kuchni , rozkoszując się każdym daniem i winem. Najlepsze makarony, najlepsza pizza, bruschetta, obłędne tiramisu, długo by wymieniać-kocham tą śródziemnomorską kuchnię. Z chęcią mogłabym mieszkać w tym bogatym kulinarnie i nie tylko kraju. Z wszystkich włoskich dań na szczególną uwagę zasługują anipasti, czyli przystawki, dlatego ja na konkurs przygotowałam zimne c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.