Wątróbka z grilla marynowana w piwie i pieczona w boczku

Wątróbka z grilla marynowana w piwie i pieczona w boczku

Wątróbka z grilla marynowana w piwie i pieczona w boczku

Przepis na : obiad

Niebanalny pomysł a jak smakuje! Wątróbka drobiowa wbrew pozorom znakomicie nadaje się na grilla, zamarynowana w piwie dzięki temu jest soczysta i krucha oprószona ziołami a na koniec zamknięta w soczystych plasterkach boczku to prawdziwa uczta na powietrzu. Radość ze spotkania w gronie przyjaciół była ogromna, gdy wszyscy pochwalili mnie za nowe, wspaniałe wrażenia smakowe Skusicie się ? Zachęcam ;)  Wszystkie produkty kupicie w  Almie Składniki: 12 plastrów boczku gotowanego 12 wątróbek drobiowyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.