Risotto z borowikami, parmezanem i masełkiem truflowym

Risotto z borowikami, parmezanem i masełkiem truflowym

Risotto z borowikami, parmezanem i masełkiem truflowym

Przepis na : obiad

Jesień zbliża się wielkimi krokami, choć słońce jeszcze mocno przygrzewa w lasach pojawiły się prawdziwki, uwielbiam je zbierać, suszyć,  marynować i dodawać do smacznych dań takich jak risotto.  Danie obiadowe pełne smaków i aromatów, sezon na grzyby jest krótki więc korzystajmy póki czas.  Dodatek  masła truflowego   wspaniale podkreśla jego smak. Najwyższej jakości masło zawierające oryginalne czarne trufle z regionu Toskanii we Włoszech. Idealne do przyprawiania risotto, ravioli czy po p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.