Przepis na : deser
Puszyste i wilgotne, nic nie zapychające ciasto na białkach, z cytrynowo makową nutą, polane polewą z białej czekolady, bardzo łatwe do przygotowania i często u mnie pieczone gdy mam nadmiar białek po pieczeniu szarlotki. Dobrze sprawdzi się również na świątecznym stole dla osób które nie lubią przekładanych ciast. Przepis sprawdzony i zawsze się udaje. Polecam. Keksówka o wymiarach 11/35 cm Składniki: 7 białek 40 dag mąki tortowej Młynomag 20 dag masła 20 dag cukru 180 ml ciepłego mleka 1,... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...