WIEPRZOWINA W SOSIE WŁASNYM
WIEPRZOWINA W SOSIE WŁASNYM
Duże kawałki karkówki i łopatki w ciemnym aromatycznym sosie z dodatkiem grzybów zachwyci nawet najbardziej wymagających smakoszy mięsa wieprzowego. Smacznie, klasycznie i prosto 😋 Do tego tylko ziemniaki/kasza i ulubione dodatki: u mnie zazwyczaj są to buraczki, ogórek i jakaś surówka. Ale i np. gotowana, kiszona kapusta pasuje tutaj doskonale. Składniki: 500 g karkówki 500 g łopatki 2 cebule 2-3 ząbki czosnku 150 g suszonych grzybów ziele angielskie liść laurowy papryka słodka i ostra sól ziołowa p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie
Autor
Walijskie Pichcenie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, karkówka, buraczki, surówka, kapustą, ogórki, wołowina
Inne przepisy z Walijskie Pichcenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję