UDKA Z KURCZAKA (BEZ SKÓRY I KOŚCI) W SOSIE Z SUSZONYMI GRZYBAMI

UDKA Z KURCZAKA (BEZ SKÓRY I KOŚCI) W SOSIE Z SUSZONYMI GRZYBAMI

UDKA Z KURCZAKA (BEZ SKÓRY I KOŚCI) W SOSIE Z SUSZONYMI GRZYBAMI

Uwielbiam wytrybowane udka z kurczaka. To bardzo fajny kawałek mięsa i mega smaczny. Dla mnie o niebo smaczniejszy niż np. filet, który jest chudy i niskokaloryczny, ale generalnie bez wyrazu. Trzeba go porządnie doprawić, żeby był smaczny. Udka są rewelacyjne. Robię z nich kotlety, roladki z farszem, albo podsmażam, a potem duszę w sosie własnym. Jeśli tylko umiecie wytrybować udka, albo macie możliwość kupić już takie pozbawione skóry i kości - polecam gorąco! 😎👌 Składniki: 1 kg wytrybowanych udek z kurcz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.